Buy kan lide for din Instagram billeder og synliggøre din konto mere

Vide mere om hvordan du kan købe sympatier for din instagram konto online.

Hvis du bruger alle sociale netværk, især Facebook eller Twitter har måske set nogle billeder fra et websted kaldet Instagram. Tjenesten vendte feber blandt Web-surfere og har rejst hundredvis af millioner af brugere. Hvis du tror cool effekter anvendt i billeder af hverdagen og ønsker at begynde at bruge denne service, i kolonnen for begyndere Tips i denne uge, vil PC Guide lære dig, hvad er Instagram, hvordan vi bruger det, hvordan man kan anvende filtre og effekter, dele på sociale netværk og følge mennesker. Rede? Kom nu!

Instagram, faktisk er et socialt netværk, tjener os sende billeder. Og som sådan, vi kan følge andre medlemmer og følges af dem. De billeder, sendt, har indstillingen “hænge ud” og “Kommentar”, således at andre brugere sige, hvad de tænkte på billedet. Det sociale netværk blev oprettet i oktober 2010 af duo Kevin Systrom og Yosyp Shvab. Hun var i første omgang begrænset kun til iPhone-brugere, da programmet blev kun kompatibel med Apples iOS system. I April 2012, men blev frigivet Instagram Ansøgning om Android, og mere for nylig, Facebook erhvervet Instagram for 1 milliard dollars. Med dette voksede mængden af sociale netværksbrugerne eksponentielt. OK, så hvordan kan du være en del af denne klub? Du skal købe Instagram kan lide at hjælpe dig vokse din IG konto i popularitet.

Købe Instagram kan lide kan give dig en tiltrængt social løft

I modsætning til andre sociale netværk, kan det delte indhold på Instagram kun ses via din ansøgning til mobile enheder. Det er i øjeblikket tilgængelig til iOS og Android. For at finde en legit proveider til instagram follower und kan lide kaufen. Vide mere om hvordan du kan købe sympatier for din instagram konto online.

Naturligvis, vi har brug for et billede for at bruge Instagram. Vi kan få et billede direkte fra programmet med den kamera foretage en opringning, eller importere et billede, der er i dit fotobibliotek. Efter at have taget billedet eller vælge et billede, der er registreret på din mobil, vi skal anvende passende filtre og effekter. På billedet, kan vi se hvordan grænsefladen i Instagram fotoredigering til iPhone – http://kopainstagramfoljare.com. Under billedet, er beliggende i filtre. Vi har 18 filtre til vores rådighed, hver af dem på en anden måde at ændre billedet og giver et særligt præg til øjeblikket. Nogle filtre, forlader billedet med stærkere farver, andre farvestoffer sepia fotografiet, forlader gullige, så det vises der blev taget årtier. Vi har også den berømte sorte og hvide, ud over andre filtre.

This entry was posted in Tips.